Viken er kjøpt opp av Bedriftshelsen!

Les mer

Vi har blitt Miljøfyrtårn!

Ordfører Petter Berg overrekker det synlige beviset til Anne Gjertrud Fugletveit (DL – Viken BHT) og Ingun Theiste Østlie (yrkeshygieniker, miljøfyrtårnansvarlig og nå også miljøfyrtårnkonsulent – Viken BHT) 

Etter en god lunsj på kantinen ved Byfogdløkka var det formell overrekkelse av beviset. Hele åtte virksomheter i Tønsberg kommune fikk beviset, deriblant to medlemsbedrifter i Viken BHT: Auksjonen.no og
CC Glass Tønsberg AS -spesielt gratulerer til disse!

Vi har tatt Miljøfyrtårn ett steg videre: Ingun er sertifisert miljøfyrtårnkonsulent. Dette betyr at vi kan tilby dere konsulenthjelp frem til sertifisering som Miljøfyrtårn. Ta kontakt med oss dersom dere ønsker mer informasjon om hva dette innebærer, eller om dere har lyst til å ta miljøansvaret et steg videre og bli Miljøfyrtårn som oss. Sammen skaper vi det grønne skifte!